Sponsored Links
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike huarache
#1
Den næste del af arven Air Max Hyperfuse linje nike huarache springer faktisk et par beats og bevæger sig frem til 1997, da denne trackfield-inspirerede løber blev afsløret. Udgivelse i morgen hos Nike Sportwear forhandlere er Nike Air Max 97 Hyperfuse i den oprindelige Metallic Silver aka Silver Bullet farveway, men denne skippage af modeller fører os til at undre sig over, om Nike vil overveje at genvinde de andre anerkendte Air History modeller som Air 180, Air Max 93, Air Max 95, og endda Air Max 360. 

Det har muligvis det mest skræmmende navn på enhver basketball sneaker nogensinde lavet (medmindre du overvejer frygten ramte dem, der var nødt til at stå imod disse OG Jumpman insignier), så hvad kan vi mere om Nike Air Max Hyperagressor? En robust gengivelse af Nike Basketballs vildt succesfulde Hyperfuse-serie, der har været AWOL i et par måneder nu, har Air Max Hyperaggressor karakteristiske ventilationskanaler langs sidepanelerne, der kommer til liv, når de er lagdelt i en stil, som parret afbildet ovenfor. Denne N7 colorup betyder fortjeneste vil gå til at hjælpe sports programmer i Nordamerika s aboriginal communities, og du vil finde dem nike shox tilgængelige nu hos detailhandlere som Oneness. 

Fra de fjerntliggende bjerge i Nagano kommer Japan en frisk ny inspiration til Fall / Winter 2012 Collection af Nike Gyakusou Running Collection; den seneste kapsel i denne forbedrede samling fokuserer på refleksion, meditation og udøvelse af den gamle kunst af ninjutsu, med de fire løbere af Time Gira, der fungerer som skibene for denne fokusering. Ved nike air force 1 siden af den fremragende beklædning hænger Undercover x Nike Gyakusou ind på Nike Lunar Speed Lite + JP og Free Run V3; to farveveje i Speed Lite og fire farvebaner i Free Run V3 er tydeligt farvet i årstidens farver med skarpe blåtoner, woodsy maroon og en mossy grøn. Et detaljeret galleri af hele Undercover x Nike Gyakusou Fall / Winter 2012 Fodtøj ligger lige foran, så tag et kig på at holde øje med udgivelsesoplysninger, da disse vil ramme udvalgte NSW-forhandlere globalt snart. 

Vi er Raging Bull V den første tonalrøde sneaker lavet til en Chicago Bulls legend? Tænk igen. Kudos til dig, hvis du husker disse 94 klassikere, men hvis ikke, er vi her for at opdatere din nike air hukommelse; Nike Air Maestro 2 var en midter-of-the-pack Nike Basketball-model, der blev båret af en række energiske skydningsvagter / små fremadskere i midten af 90-tallet, især tre-timers mester Scottie Pippen, der pludselig havde en verden af forventninger hældt på hans skuldre. I sin første solopgave fik Scottie en All-Star nod i 94 og ankom iført en af de mest dristige farveveje, der nogensinde blev udført af Nike Basketball denne True Red / White-Black farveway af Nike Air Maestro. Air Maestro 2 All Star blev genudgivet i 2004 blandt en række andre Maestro-farvande (som faktisk sad på hylder til stærkt nedsatte priser) og blev returneret i den nye Maestro Flight-genopbygning i 2012. 

Der er ikke mange Nike-steder rundt om i verden, der har den samme rige historie som deres Chicago-forhandleroplevelse. Den massive butik er en stor mængde konto, så længe man kan huske, takket være den lille Michael Jordan, der bringer så meget energi til vindbyen. De har fået deres døre lukket i et øjeblik nu, dog med den store genåbning, der finder sted i dag, den 27. september. Den 50.000 kvadratmeter plads er indstillet til at være gennemsyret i Chicago historie, betale hyldest via Chicago Bears historiske fotos, en komplet samling af Jordan fodtøj på skærmen og meget mere. Og hvis det ikke er nok for dig, vil Bo Jackson også hænge ud for båndet. 

Hvad er en hypebeast? Det er et begreb, der har eksisteret i over et årti og bliver navnet på en velrenommeret bykultur / streetwear-e-publikation, men det er ikke nødvendigvis brugt som en begivenhed. Hvis nogen kan huske disse hypebeast-tegninger fra 2004 og derefter (en årlig nike sb detaljeret detaljeret for en sådan person), er du klar over, at en hypebeast er en ukontrollabel dyrefejring på det, der er varmt i materialisme, der er begået i en cyklus af Følgende og måske blottet for individuel smag. Ifølge kunstner og sneaker customizer ROM The World kan to sneakers, der måske har styrket den indre ekstreme hypebeast, være Air Yeezy 2 og Nike Mag 2011; ROM har skabt to fantastiske stykker kunstværker med titlen Yeezy 2 Hypebeast og Air Mag Hypebeast, hvor han omdanner sneakers til raske væsner, der er [Image: nike sb-692rsc.jpg] klar til at fortære noget, der er hype-værdig i syne.
Reply
Sponsored Links
Sponsored Links


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  nike shoes HarlanAlbert 0 258 05-16-2018, 07:40 AM
Last Post: HarlanAlbert

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)